Nature

HAVAL JOLION HEV

ДВИЖЕТЕ СЕ С ПУЛСА НА ГРАДА

Jolion HEV е автомобил, който се адаптира към Вашия стил на шофиране. Самозареждащ се хибрид, който предлага едно ново изживяване и нов начин на придвижване. С характерен дизайн, който няма да остане незабелязан и хибридна технология, която постига оптимален баланс в работата на автомобила.

welcome-7

СТИЛ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

Съвременният и функционален интериор на Jolion HEV е ориентиран към водача. От най-малкия детайл, до големият 12,3‘‘ мултимедиен дисплей, всичко в автомобила подчертава хармоничния интериор, който носи усещане за стил, изисканост и комфорт. Щедрото вътрешно пространство позволява да се чувствате удобно и при по-дълги пътувания.

welcome-7

ПРОСТРАНСТВО, СЪОБРАЗЕНО С ВАШИТЕ НУЖДИ

Вътрешното пространство на Haval Jolion HEV е съобразено изцяло с нуждите и удобството на водача и неговите спътници. Дигиталният инструментален панел, бутоните за бърз достъп, нишите за съхранение на багаж са само част от удобствата, с които разполагате в своя нов автомобил.

СИЛАТА НА ХИБРИДНОТО ЗАДВИЖВАНЕ

HAVAL JOLION HEV е с 1,5-литров, четирицилиндров бензинов двигател, комбиниран със 156 к.с. електродвигател и 1,67kWh батерия. Балансираната мощност на автомобила е умело съчетание между работата на електродвигателя и двигателя с вътрешно горене. Хибридната система постига оптимален баланс, за да се насладите на Вашето по-екологично и икономично пътуване.

КОМБИНИРАНА МОЩНОСТ


189 к.с.

КОМБИНИРАН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ


375 Nm

ДИРЕКТНА ХИБРИДНА ТРАНСМИСИЯ


2 степенна

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ (ACC)

Сензорите на автомобила непрекъснато следят пътната обстановка и реагират на промените в нея. Благодарение на адаптивния куриз контрол, работещ още от 30км/ч. Вие можете да поддържате равномерна скорост и дистанция от автомобила пред Вас, дори и в градския трафик.

welcome-7
welcome-7

360° КАМЕРА ЗА ОБЗОР НА ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО АВТОМОБИЛА

Системата за 360°-ово наблюдение осигурява цялостен и детайлен поглед на пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно.

НИВО НА АВТОНОМНОСТ L2

Съчетание на технологии и иновации, за да получите това, от което се нуждаете. BSD – система за следене на мъртвата зона около автомобила. LCA – асистент за смяна на лентата; LKA – асистент за поддържане на лентата на движение; LCK – асистент за поддържане на автомобила в центъра на лентата на движение. FCW – система за предупреждение при опасност от челен сблъсък, AEB – система за автономно аварийно спиране. И много други технологии, които Ви позволяват да пътувате спокойно.

welcome-7
welcome-7

АВТОМАТИЧЕН ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

Системата изпълнява автоматично паркиране без необходимост от намесата на водача - искорява, спира, завива, сменя предваки. При първоначалното сканиране за парко място е необходимо да има мин. по 0.5м от двете страни.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Параметър Стойност
Дължина 4472 мм
Височина 1574 мм
Ширина 1814 мм
Междуосие 2700 мм
Обем на резервоара 55 л
Двигател 1.5 GDIT бензин
Обем на двигателя 1497 куб. см
Максимална мощност 95 к.с.
Максимална мощност на електромотора 156 к.с.
Максимална мощност на хибридната система 189 к.с.
Максимален въртящ момент 375 Nm
Среден разход на гориво 5.0 л/100 км
welcome-7