Nature

HAVAL Jolion НОВИЯТ ГРАДСКИ СТИЛ

Неповторимият и завладяващ дизайн на Haval Jolion го превръщат в истинска звезда на пътя. Отличителният силует на автомобила, подчертан от вертикалните ярки LED светлини привличат вниманието към него независимо от динамиката на градското ежедневие.

welcome-7

ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА КОМФОРТА

Проектиран с усет, интериорът на Haval Jolion е обмислен до най-малкия детайл, така че да осигури максимално пространство и комфорт на неговите пасажери. Независимо колко дълго е Вашето пътуване, Вие ще се чувствате изключително приятно в комфортните кожени кресла. Двузоновият климатик позволява на пътниците да изберат своята предпочитана температура.

welcome-7

Панорамен покрив

Отопление на предните седалки

welcome-7
welcome-7

APPLE CARPLAY & ANDOID AUTO

Безжично зареждане на мобилен телефон

welcome-7
welcome-7

Бутон за смяна на предавките

Сензорен дисплей за управление на основните функции

welcome-7

ФУНКЦИИ, ПРОЕКТИРАНИ С МИСЪЛ ЗА ВАС

Haval Jolion е въплъщение на интелигентното шофиране. Благодарение на нивото на автономност на Вашия автомобил (L2), пътуването става по-леко, по-приятно и много по- интуитивно и надеждно. Множеството системи и асистенти, вложени в Haval Jolion Ви доставят сигурност от по-високо измерение.

welcome-7

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ (ACC)

Сензорите на автомобила непрекъснато следят пътната обстановка и реагират на промените в нея. Благодарение на адаптивния круиз контрол, работещ още от 30 км/ч, Вие може да поддържате равномерна скорост и дистанция от автомобила пред Вас, дори и в градския трафик.

welcome-7
welcome-7

360° КАМЕРА ЗА ОБЗОР НА ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО АВТОМОБИЛА

Системата за 360°-ово наблюдение осигурява цялостен и детайлен поглед на пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно.

НИВО НА АВТОНОМНОСТ L2

Съчетание на технологии и иновации, за да получите това, от което се нуждаете. BSD – система за следене на мъртвата зона около автомобила. LCA – асистент за смяна на лентата; LKA – асистент за поддържане на лентата на движение; LCK – асистент за поддържане на автомобила в центъра на лентата на движение. FCW – система за предупреждение при опасност от челен сблъсък, AEB – система за автономно аварийно спиране. И много други технологии, които Ви позволяват да пътувате спокойно.

welcome-7
welcome-7

АВТОМАТИЧЕН ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

Системата изпълнява автоматично паркиране без необходимост от намесата на водача - изкривява, спира, завива, сменя предавки. При първоначалното сканиране за парко място е необходимо да има мин. по 0.5м от двете страни.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Цветният Head-Up дисплей позволява да следите важни показатели за Вашия автомобил без да е необходимо да отмествате поглед от пътя и пътната обстановка.

welcome-7
welcome-7

АСИСТЕНТ ЗА АВАРИЙНО АВТОНОМНО СПИРАНЕ С ФУНКЦИЯ ЗА КРЪСТОВИЩА

Асистентът за аварийно спиране в кръстовища подпомага водача при завиване наляво, като при отчитане на опасност от сблъсък, системата ще се намеси и ще извърши спиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Параметър Стойност
Дължина 4472 мм
Височина 1574 мм
Ширина 1814 мм
Междуосие 2700 мм
Обем на резервоара 55 л
Двигател 1.5 T бензин
Обем на двигателя 1497 куб. см
Максимална мощност 143 к.с.
Максимален въртящ момент 210 Nm
Максимална скорост 185 км/ч
Среден разход на гориво 7.5 л/100 км
welcome-7