Nature

HAVAL H6 HEV ОТКРИЙТЕ БЪДЕЩЕТО

Изключителният дизайн на Haval H6 е дело на известния автомобилен дизайнер Фил Симънс. Той успява да преплете съвременните автомобилни тенденции и да създаде един открояващ се, пълноразмерен SUV автомобил. Изящната странична линия придава на модела спортно излъчване.

Haval H6 HEV е изграден върху иновативната модулна платформа на GWM – L.E.M.O.N., която, позволява интеграцията на още повече технологични решения.

welcome-7

ДИЗАЙН ВДЪХНОВЕН ОТ ПРИНЦИПИТЕ НА „ПО-МАЛКОТО Е ПОВЕЧЕ“

Просторният интериор на модел HAVAL H6 HEV залага на изчистените линии и функционални елементи, които да направят шофирането по-интуитивно и комфортно. Меките на допир материали, електрооптичните декоративни елементи и коженият салон са детайли, които още повече засилват премиум излъчването на автомобила. Автоматичният двузонов климатик и системата за пречистване на въздуха с отрицателно заредени йони, допринасят за едно по- уютно и комфортно пътуване с новия HAVAL H6 HEV.

welcome-7

ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ И ЗАЩИТА

Модел Haval H6 разполага с ниво на автономност L2+. Благодарение на последното поколение Mobileye EyeQ 4, чипът, снабден с 14 радара, ADAS сензор и 5 камери, шофирането става по- интуитивно и сигурно. Част от системите, интегрирани в модела, които осигуряват оптимална защита както на пътниците и водача, така и на всички останали участници в движението са: система за автономно аварийно спиране с функция за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, система за предупреждение при опасност от челен сблъсък, асистент, предупреждаващ за приближаващ автомобил в съседната лента на движение и др. съседната лента на движение, както и останалите системи за безопасност, повишават сигурността на пътниците, водача и на всички останали участници в движението.

ОТКРИЙТЕ ХИБРИДНАТА ТЕХНОЛОГИЯ

Първият хибриден модел на GWM – HAVAL H6 HEV е с 1,5-литров, четирицилиндров бензинов двигател, с турбокомпресор, с максимална мощност от 150 к.с., комбиниран със 177 к.с. електродвигател и 1,8kWh батерия.

КОМБИНИРАНА МОЩНОСТ


243 к.с.

КОМБИНИРАН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ


530 Nm

ДИРЕКТНА ХИБРИДНА ТРАНСМИСИЯ


2 степенна

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ (ACC)

Сензорите на автомобила непрекъснато следят пътната обстановка и реагират на промените в нея. Благодарение на адаптивния куриз контрол, работещ още от 30км/ч. Вие можете да поддържате равномерна скорост и дистанция от автомобила пред Вас, дори и в градския трафик.

welcome-7
welcome-7

360° КАМЕРА ЗА ОБЗОР НА ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО АВТОМОБИЛА

Системата за 360°-ово наблюдение осигурява цялостен и детайлен поглед на пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно.

НИВО НА АВТОНОМНОСТ L2

Докоснете се до света на безпрецедентната безопасност благодарение на можеството асистенти за активна и пасивна сигурност: BSD - система за следене на мъртвата зона около автомобила; LCA - асистент за смяна на лентата; LKA - асистент за поддържане на лентата на движение; LCK - асистент за поддържане на автомобила в центъра на лентата на движение; FCW - система за предупредждение при опасност от челен сблъсък; AEB - система за автономно аварийно спиране. И много други технологии, които Ви позволяват да пътувате спокойно.

welcome-7
welcome-7

АВТОМАТИЧЕН ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

Системата изпълнява автоматично паркиране без необходимост от намесата на водача - искорява, спира, завива, сменя предваки. При първоначалното сканиране за парко място е необходимо да има мин. по 0.5м от двете страни.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Цветният Head-Up дисплей позволява да следите важни показатели за Вашия автомобил без да е необходимо да отмествате поглед от пътя и пътната обстановка.

welcome-7
welcome-7

ИНТЕЛИГЕНТНО 4WD ЗАДВИЖВАНЕ

Интелигентната система за задвижване на четирите колеа е способна да разпредели въртящия момент между предната и задната ос в съотношение от 50/50%, за по-малко от 120 мс. Система, осигуряваща нижното сцепление, когато е необходимо.

СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ

Камерата разположена в предното стъкло следи за пътните знаци, ограничаващи скоростта и ги визуализира на инструменталното табло. Ако автомобилът се движи с по-висока от указаната със знак скорост, системата ще предупреди водача.

welcome-7
welcome-7

АСИСТЕНТ ЗА АВТОНОМНО СЛЕДВАНЕ НА ТРАЕКТОРИЯ НА ЗАДЕН ХОД

Напълно автономно, автомобилът може да измине на заден ход последните 50 метра от своя маршрут.

ОТВАРЯНЕ НА БАГАЖНАТА ВРАТА С ДВИЖЕНИЕ НА КРАКА

Функцията, за отваряне и затваряне на багажната врата чрез раздвижване на крака под задната броня, значително улеснява ежедневието Ви, особено когато и двете ви ръце са заети. За да работи функцията е необходимо поне един от ключовете на автомобила да е в зоната на обхват (до задната броня). Това се отнася и за вече отключен автомобил, за да се избегне случайно отваряне, напр. в автомивка.

welcome-7

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Параметър Стойност
Дължина 4683 мм
Височина 1730 мм
Ширина 1886 мм
Междуосие 2738 мм
Обем на резервоара 56 л
Двигател 1.5 GDIT бензин
Обем на двигателя 1499 куб. см
Максимална мощност на електромотора 177 к.с.
Максимална мощност на хибридната система 243 к.с.
Максимален въртящ момент 530 Nm
Максимална скорост 190 км/ч
Среден разход на гориво 5.2 л/100 км
welcome-7