Nature

HAVAL H6 НЕПОВТОРИМО SUV ИЗЛЪЧВАНЕ

Открийте бъдещето на пълноразмерния SUV автомобил. Изграден върху иновативната модулна платформа на GWM, новият HAVAL H6 съчетава интелигентните системи за активна и пасивна сигурност с купе изработено от над 70% високоякостна стомана, за да предостави изключително ниво на сигурност за пътниците и водача.

Благодарение на усъвършенстваните задвижващи агрегати и модерния дигитален интерфейс, всяко пътуване с новия Haval H6 е истинска наслада. Ценова листа Каталог Тест драйв Елегантните линии на интериора съвършено се съчетават с високотехнологичните решения, вложени в новия Haval H6. Дизайнерският екип запазва изчистената визия и линия на интериора, в който умело са въплътени принципите на минималистичния футуризъм. Вътрешното пространство е така организирано, че осигурява максимален комфорт, дори и при дълги пътувания, като свежда умората от продължителното шофиране до минимум.

welcome-7

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

Насладете се на удоволствието от шофирането, което Haval H6 ще Ви осигури, благодарение на богатото си серийно оборудване

welcome-7

ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ И ЗАЩИТА

Множеството асистенти за пасивна и активна сигурност, интегрирани в новия Haval H6, осигуряват оптимална защита. Системите за автономно аварийно спиране с функция за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, асистентът, предупреждаващ за приближаващ автомобил в съседната лента на движение, както и останалите системи за безопасност, повишават сигурността на пътниците, водача и на всички останали участници в движението.

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ (ACC)

Сензорите на автомобила непрекъснато следят пътната обстановка и реагират на промените в нея. Благодарение на адаптивния круиз контрол, работещ още от 30 км/ч, Вие може да поддържате равномерна скорост и дистанция от автомобила пред Вас, дори и в градския трафик.

welcome-7
welcome-7

360° КАМЕРА ЗА ОБЗОР НА ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО АВТОМОБИЛА

Системата за 360°-ово наблюдение осигурява цялостен и детайлен поглед на пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно.

НИВО НА АВТОНОМНОСТ L2

Докоснете се до света на безпрецедентната безопасност благодарение на можеството асистенти за активна и пасивна сигурност: BSD - система за следене на мъртвата зона около автомобила; LCA - асистент за смяна на лентата; LKA - асистент за поддържане на лентата на движение; LCK - асистент за поддържане на автомобила в центъра на лентата на движение; FCW - система за предупредждение при опасност от челен сблъсък; AEB - система за автономно аварийно спиране. И много други технологии, които Ви позволяват да пътувате спокойно.

welcome-7
welcome-7

АВТОМАТИЧЕН ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

Системата изпълнява автоматично паркиране без необходимост от намесата на водача - искорява, спира, завива, сменя предваки. При първоначалното сканиране за парко място е необходимо да има мин. по 0.5м от двете страни.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Цветният Head-Up дисплей позволява да следите важни показатели за Вашия автомобил без да е необходимо да отмествате поглед от пътя и пътната обстановка.

welcome-7
welcome-7

ИНТЕЛИГЕНТНО 4WD ЗАДВИЖВАНЕ

Интелигентната система за задвижване на четирите колеа е способна да разпредели въртящия момент между предната и задната ос в съотношение от 50/50%, за по-малко от 120 мс. Система, осигуряваща нижното сцепление, когато е необходимо.

СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ

Камерата разположена в предното стъкло следи за пътните знаци, ограничаващи скоростта и ги визуализира на инструменталното табло. Ако автомобилът се движи с по-висока от указаната със знак скорост, системата ще предупреди водача.

welcome-7

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Параметър Стойност
Дължина 4653 мм
Височина 1724 мм
Ширина 1886 мм
Междуосие 2738 мм
Обем на резервоара 60 л
Двигател 2.0 GDIT бензин
Обем на двигателя 1998 куб. см
Максимална мощност 204 к.с.
Максимален въртящ момент 320 Nm
Максимална скорост 200 км/ч
Среден разход на гориво 7.4 л/100 км
welcome-7